ClickCease
GRATIS FRAKT ÖVER 499-, | LEVERANS 1-3 DAGAR | Trust Pilot 4.8 UTAN 5

Resteröds

Resteröds bambu kläder, kalsonger höga kvalitet

Resteröds är ett svenskt traditionsrikt brand som har existerat sedan 1935 och efter att märket blev uppköpt av JBS har Resteröds även blivit mer känt i övriga nordiska länder. Och det är ju tur det, för Resteröds står nämligen bakom en rad strump- och underklädeskollektioner, där kvalitet och passform är i fokus.

Alla deras plagg appellerar till den stilsäkra och kvalitetsmedvetna mannen, som inte vill kompromissa med kvaliteten på de plagg man bär närmast kroppen. Resteröds ger dig möjlighet att fylla basgarderoben med bambu kalsonger och strumpor som du gärna kommer att vilja ha på dig varje dag, vare sig det är till vardag eller fest.

Bambu plagg från Resteröds

Även om Resteröds lägger stor vikt vid kvalitet och ett stilsäkert uttryck, så är de inte heller rädda för att experimentera och vara innovativa. År efter år överraskar de med nya kollektioner och det visas bland annat via varumärkets lansering av en rad plagg – såsom underkläder och bambu strumpor till män – där bambu ingår i materialsammansättningen.

Bambu har särskilda egenskaper som ger dig en bekväm och fräsch känsla hela dagen. Därför lever bambumaterialet upp till allt det som Resteröds har som mål att erbjuda dig: Basplagg med hög komfort, hållbart mode och bra passform.

FRAKT

Gratis frakt vid köp över 499,-

LEVERANS

Leverans 1-3 dagar

TRUST PILOT

4.8/5 - Stjärnor

Vi är certifierade

Vi är certifierade

Garanti för din trygghet

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.