Gå till innehåll

GRATIS FRAKT 699,- | LEVERANS 1-3 DAGAR

Ansvarsfull produktion

Våra kläder är producerade på ett ansvarsfullt sätt där användningen av bekämpningsmedel, kemikalier och konstgjord bevattning minskas så långt det är möjligt med dagens teknik.

Detta är otroligt viktigt för oss eftersom det resulterar i kläder som både är bättre för planeten och för dig som använder våra plagg.

Vi har en passion för miljö och slitstarka vardagskläder och vår passion motiverar oss att alltid fortsätta vårt arbete med att hitta skonsammare och mer klimatvänliga val.

Därför erbjuder vi kläder som både är funktionella och kan användas varje dag. Kläder som är slitstarka och av så hög kvalitet att du kan bära dem väldigt länge, utan att kompromissa med designen.

Vårt fokus på kvalitet, bra egenskaper och design gör att du alltid är garanterad hög komfort, passform och stil när du handlar kläder hos oss.

Vi vill hjälpa med att visa vägen mot en bättre framtid genom att vara innovativa och alltid leta efter nya och skonsammare produktionsmetoder för att tillverka kläder. Våra kläder ska ge dig möjligheten att välja något bättre för dig själv, din familj och planeten.

Vi vill bidra till att minska överkonsumtionen i modebranschen genom att uppmuntra människor att handla hållbara och slitstarka kvalitetskläder som inte behöver bytas ut lika ofta. 

För oss handlar det om att göra bra och aktiva val i vardagen. Att agera ansvarsfullt är ett val och vi hoppas att du vill följa oss ​​på vår gemensamma resa för en bättre framtid genom att göra ett aktivt val när du köper kläder.

For a better future

Stäng (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Main menu

SHOPPINGKORG