Gå till innehåll

GRATIS FRAKT 699,- | LEVERANS 1-3 DAGAR

Leverans

När du beställer hos copenhagenbamboo.se skickas din order inom 24 timmar. Vi försöker alltid att skicka alla ordrar som görs innan kl. 12 samma dag. 

Vi skickar över 98% av alla ordrar samma dag och därför kan vi hålla en leveranstid på 1-2 vardagar. Om du inte har fått dina varor inom 3-5 vardagar får du gärna kontakta oss eftersom det tyder på att det har uppstått ett fel eller en försening under leveransen. Ju tidigare du meddelar oss, desto fortare kan vi undersöka och lösa problemet.

DU HAR FÖLJANDE LEVERANSMÖJLIGHETER:

GLS Ombud – Hämta själv på utlämningsställe
0,00 vid köp över 699 SEK
49 SEK vid köp under 699 SEK

LEVERANS

Vi försöker skicka alla beställningar som läggs innan kl. 12 samma dag. Bambu-kläder.se levererar inom 1–3 dagar på alla vardagar.  

LEVERANSPRISER

GLS ombud – Hämta själv på utlämningsställe
0,00 kr vid köp över 699 kr
59,00 kr vid köp under 699 kr

Vi levererar endast inom Sveriges gränser. Om man önskar leverans utanför Sverige så kontakta oss på kundservice@copenhagenbamboo.se.

EJ UTHÄMTADE PAKET

När ditt paket levereras hos ett GLS-ombud har du 7 vardagar på dig att hämta ut paketet innan det skickas i retur till oss. När vi får ditt ej uthämtade paket i retur kommer vi att försöka kontakta dig för att höra om du har ångrat ditt köp. Om vi inte kan få tag i dig så förbehåller vi oss rätten att annullera beställningen och återbetala beloppet för varorna till ditt konto, exkl. returfrakten som vi debiteras av GLS för returen. Om du fortfarande vill ha varorna så ber vi dig göra en ny order.

OM DU INTE ÄR HEMMA OCH KAN HÄMTA DITT PAKET

Det går inte att skjuta upp leveransen av en order. Om du inte är hemma för att ta emot/hämta ut ditt paket och paketet skickas tillbaka som ej uthämtat, så kommer du att bli debiterad priset för den faktiska returkostnaden samt frakt för eventuell ny försändelse om du vill att paketet ska skickas på nytt. 

Vi föreslår därför att du bara lägger beställningar i webshoppen när du är säker på att du är hemma och kan ta emot paketet, eller har någon som kan hämta ut paketet åt dig.

Stäng (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Main menu

SHOPPINGKORG