Gå till innehåll

GRATIS FRAKT 699,- | LEVERANS 1-3 DAGAR

Köpvillkor

Copenhagen Bamboo ApS
Islevdalvej 148
2610 Rødovre
DK38016687
Danmark

Köpvillkor

Copenhagenbamboo.se drivs av Copenhagen Bamboo ApS – Islevdalvej 148 – 2610 Rødovre – Danmark.

Copenhagenbamboo.se tar emot betalningar med VISA, VISA Electron, Mastercard och Klarna. Vi tar inga kortavgifter. Betalningen dras först från ditt konto när varan skickas. Alla belopp är i SEK inkl. moms. Bambu-kläder.se använder en godkänd betalningsserver som krypterar alla dina kortuppgifter med SSL (Secure Socket Layer) protokoll. Det innebär att dina uppgifter inte kan avläsas.

LEVERANS

Vi försöker skicka alla beställningar som läggs innan kl. 12 samma dag. Copenhagenbamboo.se levererar inom 1–3 dagar på alla vardagar.  

LEVERANSPRISER

GLS ombud – Hämta själv på utlämningsställe
0,00 kr. vid köp över 699 kr.
69,00 kr. vid köp under 699 kr.

Budbee ombud – Hämta själv på utlämningsställe
0,00 kr. vid köp över 699 kr.
65,00 kr. vid köp under 699 kr.

Budbee hemleverans
79,00 kr. vid alla köp

Vi levererar endast inom Sveriges gränser. Om man önskar leverans utanför Sverige så kontakta oss på kundservice@copenhagenbamboo.se.

EJ UTHÄMTADE PAKET

När ditt paket levereras hos ett GLS-ombud har du 7 vardagar på dig att hämta ut paketet innan det skickas i retur till oss. När vi får ditt ej uthämtade paket i retur kommer vi att försöka kontakta dig för att höra om du har ångrat ditt köp. Om vi inte kan få tag i dig så förbehåller vi oss rätten att annullera beställningen och återbetala beloppet för varorna till ditt konto, exkl. returfrakten som vi debiteras av GLS för returen. Om du fortfarande vill ha varorna så ber vi dig göra en ny order.

OM DU INTE ÄR HEMMA OCH KAN HÄMTA DITT PAKET

Det går inte att skjuta upp leveransen av en order. Om du inte är hemma för att ta emot/hämta ut ditt paket och paketet skickas tillbaka som ej uthämtat, så kommer du att bli debiterad priset för den faktiska returkostnaden samt frakt för eventuell ny försändelse om du vill att paketet ska skickas på nytt. 

Vi föreslår därför att du bara lägger beställningar i webshoppen när du är säker på att du är hemma och kan ta emot paketet, eller har någon som kan hämta ut paketet åt dig.

KORTBETALNING

Du kan betala med KLARNA, VISA och Mastercard. Ingen kortavgift tillkommer.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

Betalningsalternativ
Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

BESTÄLLNING

För att handla hos oss ska du följa 5 steg:

1. Hitta den eller de varor du vill ha och lägg dem i varukorgen. Gå sedan till kassan
2. Acceptera våra köpvillkor
3. Ange dina personuppgifter
4. Välj leverans- och betalningsmetod
5. Kontrollera att alla uppgifter stämmer och godkänn köpet

När du lägger en beställning hos oss behöver du ingen användare eller inloggning. Din orderbekräftelse och faktura skickas på mejl. I mejlet med fakturan finns en länk för att spåra ditt paket.

Alla priser som visas i vår shop är inkl. 25% moms.

Hos copenhagenbamboo.se kan du antingen beställa varor via vår webshop eller i vårt showroom. Om du har frågor om produkter som inte finns på sidan är du
välkommen att kontakta oss. Utbudet i vårt showroom motsvarar det som finns i vår webshop.

Det går att se gamla beställningar som har gjorts online om du har skapat en användare sedan tidigare. Om du inte har någon användare men gärna vill ha en orderbekräftelse eller faktura från en tidigare beställning så kan du kontakta oss på kundservice@copenhagenbamboo.se.

MINDERÅRIGA

Copenhagenbamboo.se ingår inte transaktioner med minderåriga (under 18 år) utan samtycke från en förälder eller förmyndare. Om du är förälder och misstänker att ditt minderåriga barn har lämnat ut personlig information till oss vill vi gärna att du kontaktar oss omgående.

Om vi misstänker att vi har tagit emot personlig information från en minderårig utan föräldrarnas tillåtelse raderar vi denna information från våra servrar direkt.

PRODUKTER OCH TOTALT PRIS

Det finns ingen övre gräns för ordervärde när du handlar hos copenhagenbamboo.se.

När du lägger en order kommer du få en orderbekräftelse via e-post som kvittering för din order; detta mail är endast en bekräftelse och är inte ett
godkännande av din order. När du lägger en order ingås ett köpeavtal först när copenhagenbamboo.se skickar dig en leveransbekräftelse. 

REKLAMATIONSRÄTT

När du handlar hos oss som konsument gäller köplagens regler för köp av varor.

Du har 2 års reklamationsrätt enligt köplagen. Vår reklamationsrätt gäller för fel i material och/eller fabrikation.

Reklamationen gäller inte fel eller skador som har uppstått till följd av felaktig användning av produkten.

VAD ÄR INTE EN REKLAMATION

Det anses inte som reklamation om felet beror på felaktig användning av produkten (felaktig tvätt eller behandling) eller om du ”fäster” på något som orsakar att en söm går upp eller ett hål eller liknande uppstår.

Det anses inte heller som reklamation om det handlar om ett fel som beror på normalt slitage eller om varan har utsatts för större fysisk belastning än man kan förvänta att en sådan vara tål.

Att förpackningen har fått några smällar under leveransen – det kan tyvärr inte undvikas.

Att du inte får plaggen i originalförpackning – det kan bero på att andra kunder inte har hanterat förpackningen ordentligt när de har mottagit, provat och returnerat kläder. I sådana fall har vi varit tvungna att packa om plaggen i ny plastförpackning.

I vissa fall kommer du att behöva returnera varan till oss, men först ber vi dig att skicka en bild av varan tillsammans med en beskrivning av felet i ett mejl till kundservice@copenhagenbamboo.se. När vi får bilden behandlar vi reklamationen och tar ställning till om varan ska returneras eller inte. Om varan ska skickas i retur får du en fraktsedel på mejl.

REKLAMATION AV STRUMPOR

Det är väldigt olika hur länge strumporna håller eftersom flera olika faktorer spelar in. Men i genomsnitt bör ett par strumpor hålla i minst 4 månader. Läs mer om tvätt och skötsel här.

KONTAKTA OSS INNAN DU RETURNERAR

Om din reklamation är berättigad innebär det att du antingen kan få varan reparerad, bytt, återbetalad eller få ett avslag på priset. Det beror på den konkreta situationen.

Du ska reklamera inom ”rimlig tid” efter att du har upptäckt felet. Om du reklamerar inom två månader efter att felet upptäcktes så kommer det alltid att vara inom rimlig tid.

Om reklamationen är berättigad täcker copenhagenbamboo.se returkostnaderna i rimlig utsträckning. Varan ska alltid skickas tillbaka i försvarlig förpackning. Kom också ihåg att få ett kvitto för returförsändelsen så att vi kan återbetala dina fraktkostnader.

VID RETURNERING

Skicka förfrågningar och reklamationer till:

Copenhagen Bamboo ApS
Islevdalvej 148
2610 Rødovre, Danmark
Org.nr: DK38016687
+46 8 446 836 25
kundservice@copenhagenbamboo.se

Vi tar endast emot paket som skickas direkt till adressen.

Innan du returnerar varan (varorna) ber vi dig registrera din retur här.

När du returnerar varan ber vi dig bifoga en detaljerad beskrivning av problemet.

ÅTERBETALNING

Om en återbetalning blir aktuell så ber vi dig skicka dina bankuppgifter så att vi kan överföra det avtalade beloppet.

ÅNGERRÄTT

Konsumenter har 90 dagars full ångerrätt på varor köpta i vår webshop.

Perioden räknas från den dag du får din beställning. Om du har beställt flera olika varor i samma köp, men de levereras individuellt, så löper tidsfristen från den dag du får den sista varan.

Ångrar du ditt köp så ska du meddela oss senast 90 dagar efter att du fått din order och vi rekommenderar att du följer dessa instruktioner. Du kan också mejla till oss på kundservice@copenhagenbamboo.se eller använda ångerblanketten som du hittar längst ner i köpvillkoren. Du kan inte ångra köpet genom att vägra ta emot varan utan att meddela oss.

Du kan bara returnera, inte byta.

När du har meddelat oss att du ångrar ditt köp har du 14 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Du är ansvarig om det uppstår en skada under transporten, så se till att varan packas ordentligt.

Du kan köpa en returfraktsedel för 59 kr via vår portal. 
Följ instruktionerna här för att returnera varor.

ÅNGRA EN DEL AV KÖPET

Om du har köpt flera varor hos oss kan du skicka tillbaka en eller flera varor även om de har köpts vid samma tillfälle.

TÄNK PÅ! Att vi inte återbetalar fraktkostnaden om du ångrar en del av ditt köp.

Om du har köpt en vara med flera delar i en ask (t.ex. 2-pack, 5-pack eller liknande) så är det inte möjligt att skicka tillbaka en del av innehållet – om du vill ha en återbetalning så ska alla varorna i asken returneras.

Om du har köpt t.ex. ett homewear set eller en träningsoverall och bara returnerar det ena plagget så kommer du inte att kunna få 100% återbetalning för den varan. Det beror på att ett set är köpt med 20% rabatt och den rabatten bortfaller på den varan du behåller, som därför kommer att kosta fullt pris.

VARANS OCH FÖRPACKNINGENS SKICK NÄR DU RETURNERAR

Du ansvarar bara för eventuell försämring av varans värde som beror på annan hantering än vad som är nödvändigt för att fastställa varans beskaffenhet, egenskaper och det sätt den fungerar på. Det vill säga – du kan prova varan på samma sätt som om du provade den i en fysisk butik.

Om varan har använts på ett sätt som går utanför det som beskrivits ovan betraktar vi den som begagnad. Det innebär att du baserat på varans kommersiella värde bara kan få en del eller inget av köpesumman återbetald om du ångrar köpet. I vissa fall kan det betyda att du bara kan få returfrakten återbetald.

Se även till att förpackningen är i ett sådant skick att varan efter retur kan säljas vidare till en annan kund. Förpackningen får gärna ha varit öppnad så att kläderna kan provas, men den får inte vara trasig. Förpackningen kan ha fått några stötar under transporten och det är helt okej, men den får inte användas som fraktförpackning – se alltid till att packa in dina returvaror på ett säkert sätt.

För att få hela köpesumman återbetald får du alltså göra exakt samma sak som man får i en fysisk butik. Du får prova varan, men inte ta den i bruk på riktigt.

ÅTERBETALNING AV KÖPESUMMAN

Om varans värde har försämrats drar vi av det från beloppet.

Vi återbetalar alla betalningar vi har fått från dig, inklusive leveranskostnader (men inte extra leveranskostnader om du har valt en annan leveransmetod än den billigaste standardfrakten vi erbjuder) senast 14 dagar från den dag vi har fått ditt meddelande om att du ångrar ditt köp.

Vi betalar tillbaka pengarna med samma betalningsmetod som du valde vid köpet.

Vi kan vänta med återbetalningen tills vi har fått varan, om inte du kan visa att du har returnerat den.

Följ instruktionerna här för att
returnera varor.

Varan skickas till:

Copenhagen Bamboo ApS
Islevdalvej 148
2610 Rødovre
Danmark

Vi tar endast emot paket som skickas direkt till adressen.

Klagomålsmöjligheter – översikt och länkar:

Om du som konsument vill klaga på ditt köp ska du kontakta oss på kundservice@copenhagenbamboo.se.
Om vi inte lyckas hitta en lösning så kan du skicka ditt klagomål till:

Allmänna Reklamationsnämnden
Länk: https://www.arn.se/konsument/

Om du är konsument och bor i ett annat EU-land kan du skicka in ditt klagomål till EU-kommissionens onlineportal för klagomål.

Portalen hittar du här:

 http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Om du skickar in ett klagomål här ska du ange vår mejladress: hello@copenhagenbamboo.com

PRICERUNNER

Som medlem på PriceRunner försäkras köp på upp till 50 000 kr om ett problem skulle uppstå i samband med ditt köp. Köpgarantin kostar inget för dig som konsument och gäller för alla köp när du handlar hos oss.

Även om du inte redan är medlem på PriceRunner, och har hittat vår hemsida via dem, kan ditt köp fortfarande omfattas av köpgarantin.

Den enda du behöver göra är att registrera dig inom en timme efter ditt köp.

Att bli medlem kostar inget och tar mindre än tre minuter! Bli medlem på PriceRunner gratis

Om du vill att ditt köp ska täckas av köpgarantin ska din beställning vara adresserad till dig personligen. Med köpgarantin får du ersättning om en vara är skadad, om en vara saknas vid leverans, om leveransen uteblir eller om varan är felaktig eller bristfällig.

Du får bara ersättning för den direkta ekonomiska skada du har lidit, inköpskostnader och fraktkostnader. Köpgarantin inkluderar alltså inte ersättning för andra direkta eller indirekta kostnader, värdeminskningar eller uteblivna intäkter.

Besök PriceRunner för att se en lista över kategorier som inte omfattas samt alla villkor för Köpgarantin.

Köpgarantins syfte är att göra konsumenter som handlar på nätet mer trygga. Vi är glada över att vara en av de utvalda butikerna som omfattas av garantin. På PriceRunners hemsida visas butikerna med Köpgarantisymbolen vid namnet.

PERSONUPPGIFTSPOLICY

Vi behöver följande uppgifter när du handlar hos oss. Namn, adress, tfn.nr och mejladress.

Vi registrerar och vidarebefordrar de personuppgifter som krävs för att vi ska kunna leverera varan till dig.

Personuppgifterna registreras hos Copenhagen Bamboo ApS och sparas i fem år, sedan raderas de. Vi samarbetar också med flera andra företag som lagrar och behandlar data. Företagen behandlar endast data på våra vägnar och får inte använda dem för egna syften. 

Vi samarbetar endast med databehandlare i EU eller i länder som kan ge dina personuppgifter tillräckligt bra skydd. Dataansvarig för copenhagenbamboo.se är Copenhagen Bamboo ApS.

Du har rätt att få veta vilken information vi behandlar om dig.

Om du anser att informationen inte stämmer har du rätt att få den korrigerad. I vissa fall är det vår plikt att radera dina personuppgifter om du ber om det. Det kan t.ex. vara om dina data inte längre behövs för de syften vi skulle använda dem till.

Du kan också kontakta oss om du tycker att dina personuppgifter har blivit behandlade i strid med lagen. Du kan skriva till oss på:

kundservice@copenhagenbamboo.se

Ångerblankett

(Fyll bara i och returnera denna blankett om du vill använda din ångerrätt)

 

Till:

Enwebshop.dk

Adress

Postnr. och stad

Mejl: xxx@xxx.dk

 

Härmed meddelar jag att jag vill använda min ångerrätt i samband med köpet
av följande varor/tjänster:

__________________________________________________________________________________

 

Beställt den: _______________________________     Mottaget
den:

_______________________________

 

Konsumentens namn: ______________________________________________________________________

 

Konsumentens adress: 

___________________________________________________________________

 

Konsumentens signatur:
_________________________________________     

Datum: _________________

(endast om ångerblankettens innehåll skickas in i pappersformat)Köpvillkoren uppdaterades den 12.01-2024.

Stäng (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Main menu

SHOPPINGKORG