Gå till innehåll

GRATIS FRAKT 699,- | LEVERANS 1-3 DAGAR

Ta hand om kläderna, som tar hand om dig

Tvätta helst dina bambukläder i 30 grader tillsammans med liknande färger. Använd gärna tvättmedel utan starka enzymer, t.ex. tvättmedel för ull/silke och gärna parfymfritt.

● Kalsonger och trosor kan tvättas i upp till 60 grader om du vill. Men tack vare bambutextiliernas naturliga antibakteriella egenskaper är det inte nödvändigt.

● Höga temperaturer minskar klädernas livslängd. Använd inte klor eller blekmedel för vita kläder eftersom det förstör fibrerna. Undvik torktumling och undvik att hänga kläder för att torka i solen. Om du behöver torktumla rekommenderar vi det skonsammaste programmet och gärna med kall luft.

● Dina bambukläder tål inte att strykas och det behövs inte heller eftersom de inte skrynklar. Förutom skjortorna som vi rekommenderar att man stryker på låg temperatur.

Bambukläder håller längre. Men det betyder inte nödvändigtvis att de tål att tvättas oftare eller i högre temperaturer. Däremot håller de i allmänhet bättre och behöver inte tvättas lika regelbundet.

Bambu är en porös fiber och därför slits strumporna lättare om du inte tar väl hand om dem. Normalt ska ett par strumpor kunna hålla sig hålfria i minst 4 månader förutsatt att du har minst 16 par att byta mellan. Nedan ser du de vanligaste orsakerna till att det går hål i strumporna "för tidigt".

● Hård hud – hård hud på fötterna kan fungera som en fil mot tyget och orsakar därför snabbt hål

● För små skor – gör att tårna sliter onödigt mycket mot skornas spets och det kan gå hål i strumpornas främre del

● För stora skor – gör att strumpan "glider" runt och kan glappa i hälen, något som kan orsaka extra slitage just vid hälen

Ta hand om dina strumpor

Stäng (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Main menu

SHOPPINGKORG