Gå till innehåll

GRATIS FRAKT 699,- | LEVERANS 1-3 DAGAR

SILKESLENT OCH ANTIBAKTERIELLT

Kläderna ger dig en silkesmjuk känsla mot huden och har en lugnande effekt på torr och känslig hud. Bambufibrerna är ovanligt mjuka och gör materialet både antibakteriellt och allergivänligt med en hög andningsförmåga.

De antibakteriella egenskaperna uppnås genom att det finns en rest av zink kvar i fibrerna från tillverkningen av bambuviskosen. Zink är naturligt bakteriedödande – läs mer här.

Något som gynnar alla, även de med känslig hud och allergier, eftersom hudirritationer effektivt minimeras och du kan vara säker på att din kropp inte utsätts för onödiga kemikalier.

Andningsförmågan gör att huden kan andas genom tyget och kläderna känns därför otroligt lätta och luftiga.

Fukt och svett absorberas snabbare, vilket håller huden torr och behaglig.

Av samma anledning är våra bambustrumpor den perfekta lösningen om du lider av fotsvett.

ANDAS OCH ABSORBERAR

ELASTISKT OCH TEMPERATURREGLERANDE

Elasticiteten gör att kläderna snabbt återfår sin ursprungliga passform, även efter många tvättar, och därför kan kläderna användas väldigt länge utan att bli utslitna eller tappa formen.

Materialet är också temperaturreglerande vilket hjälper kroppen att hålla en lagom temperatur oavsett årstid.

Därför kan du med fördel använda kläderna både på sommaren då de har en naturlig svalkande effekt. Och på vintern då de hjälper dig att hålla värmen.

ALLERGIVÄNLIGT

UTAN KEMIKALIER

BRA FÖR KÄNSLIG HUD

SKÖNT OCH ANVÄNDBART

De här värdefulla och unika egenskaperna gör bambukläder perfekta för alla – både unga som gamla.

Vardagskläder med fantastisk passform som passar lika bra på jobbet, skolan, fritiden och träningen som till helgmyset i soffan.

Möjligheterna är oändliga och den höga kvaliteten gör att du alltid känner dig bekväm i dina kläder utan att de sitter för tajt eller irriterar.

Kläderna är tillverkade enligt Lyocell-metoden som är den mest miljövänliga tillverkningsmetoden av bambuviskos som finns idag.

Lyocell-metoden säkerställer ett slutet kretslopp där alla restprodukter från produktionen återvinns.

Det säkerställer en så liten miljöpåverkan som möjligt.

MINIMAL MILJÖPÅVERKAN

DOKUMENTERAT ANSVARSFULLT

Certifieringar som Oeko-Tex Standard 100 och skogscertifieringen FSC® är din och vår garanti för att plaggen har testats och är fria från skadliga kemikalier. Och att världens skogar, vilda djur, biologiska mångfald, vattenmiljö och skogsarbetare skyddas samtidigt som goda förhållanden säkerställs.

Både miljömässigt och socialt i skogsområdena. För oss ger det ro i sinnet och det vill vi gärna föra vidare till alla, som precis som vi, väljer att handla dokumenterat ansvarsfulla produkter.

Stäng (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Main menu

SHOPPINGKORG