ClickCease
GRATIS FRAKT ÖVER 499-, | LEVERANS 1-3 DAGAR | Trust Pilot 4.8 UTAN 5
bambustøjbambustøj-mobile

Om oss

copenhagenbamboo.se såg dagens ljus när vi för första gången tog på oss ett par bambu strumpor. Det var en fantastisk känsla. De sitter bra, de är mjuka och ens fötter kan andas och är inte svettiga mer. De håller länge och har en bra passform samt är mycket elastiska. Och så är de antibakteriella. Det gäller såklart alla bambukläder.

Bambu är en hållbar planta som växer snabbt utan besprutning. Kläderna är verkligen bra och vi älskar det. Det är hållbara kläder till vår framtid.

Vi har skapat vårt egna brand som heter Copenhagen Bamboo. Vi har valt att producera underkläder och strumpor i en mycket hög kvalitet och som inte liknar de andra brands vi har på sidan.

Vi hoppas ni kommer att gilla våra produkter. Och det är mer hållbara kläder på väg.

Missionen

Missionen är helt enkelt att vi ska vara Nordens ledande webbutik inom bambukläder. Det är också därför vi har inlett samarbete med brands som JBS som bland annat har lanserat JBS of Denmark som är hållbart mode till framtiden. Deras kläder är i högsta bambu kvalitet och de har inte sparat på krutet. Det är JBS kända för. Vi är mycket stolta och glada för vårt samarbete.

Fram till framtiden

Om vi ser fram till framtiden så är alla våra kläder 100% ekologiska och gjorda utan bekämpningsmedel och 100% fria från kemikalier i produktionen. Det är vår dröm och våra barns framtid.

Det ska nämnas att bambu är naturligt ekologiskt och nästan per definition hållbart.

I vår framtid finns det inte heller något som heter plast. Här hos bamboobasic.se skickar vi redan alla våra paket i brunt papper och få produkter är förpackade i plast.

Kontakta oss

Om du vill komma i kontakt med oss så skriv gärna ett mail eller ring.

[email protected]
+45 71 99 24 66

Sidan drivs av:
Copenhagenbamboo.se ApS
Cvr: 38016687
Islevdalvej 146
2610 Rødovre
Denmark

Vi fører følgende bæredygtige brands

jbs of denmark
jbs
resteroeds
lindbergh
frank dandy
egtved

Vi støtter

wwf

FRAKT

Gratis frakt vid köp över 499,-

LEVERANS

Leverans 1-3 dagar

TRUST PILOT

4.8/5 - Stjärnor

Vi är certifierade

Vi är certifierade

Garanti för din trygghet

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.