ClickCease
GRATIS FRAKT ÖVER 499-, | LEVERANS 1-3 DAGAR | Trust Pilot 4.8 UTAN 5

ALLTID BRA ERBJUDANDEN HOS COPENHAGENBAMBOO.SE

Visar 1–30 av 141 resultat

BAMBU KLÄDER REA ONLINE TILL HERR OCH DAM

Letar du efter billiga och sköna bambu kläder? Bambufibrer är otroligt mjuka och dessutom andas de och är antibakteriella, så de passar perfekt till alla slags kläder. Du kan köpa kvalitets bambu kläder här på sidan från kända märken som JBS, Resteröds, Egtved, JBS of Denmark samt BAMBOO – Gör ett fynd idag!

Bambufibrer är ideella till framställning av underkläder och strumpor samt kläder och det beror bland annat på att bambufibrer är antibakteriella. Det betyder att bakterier inte kan leva och utvecklas i kläder av bambufibrer. Dessutom andas materialet och det är väldigt mjukt, så därför helt perfekt till kläder.

Om du vill ha härliga bambu kläder, kan det alltså vara en bra idé att titta närmare på vårt sortiment framställt av bambufibrer. Kläderna håller verkligen länge tack vare den solida kvaliteten.

Bambu är till och med ett mycket miljövänligt material. Så om du vill göra något bra för vår planet, är det ännu en anledningen till varför du bör välja kläder av bambufibrer. Bambu växer nämligen väldigt snabbt och utan bekämpningsmedel. Det gör det till ett miljövänligt alternativ till många andra textilier.

FRAKT

Gratis frakt vid köp över 499,-

LEVERANS

Leverans 1-3 dagar

TRUST PILOT

4.8/5 - Stjärnor

Vi är certifierade

Vi är certifierade

Garanti för din trygghet

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.