ClickCease
GRATIS FRAKT ÖVER 499-, | LEVERANS 1-3 DAGAR | Trust Pilot 4.8 UTAN 5

Vogue

Bambu strumpor och strumpbyxor från Vogue

Vogue är ett kvalitetsbrand med fokus på hållbara strumpor och strumpbyxor till kvinnor i hög kvalitet. Detta nordiska varumärke började sin resan i Sverige 1934, men har sedan 80-talet varit finskägt. Deras snygga nordiska design och stilrena look passar kvinnor i alla åldrar som vill ha strumpor och strumpbyxor i riktigt bra kvalitet och som dessutom är hållbara och naturliga. Strumpor från Vogue är tillverkade i bambu som är ett naturmaterial och mycket mer miljövänligt än vanlig bomull.

Med underkläder i bambu märker man verkligen fördelarna med bambu. Bambu är nämligen naturligt antibakteriellt och temperaturreglerande – vilket gör att du alltid känner dig lagom varm i dina strumpor eller strumpbyxor från Vogue. Materialet är därutöver otroligt mjukt och skönt mot huden och därför är det även lämpligt för alla med känslig hud.

Med produkter från Vogue är du alltid klar till både vardag och fest med strumpor och strumpbyxor i fantastisk kvalitet, som passar alla outfits. Hos oss hittar du strumpor från Vogue i flera olika modeller, bland annat ankelstrumpor och footies samt vanliga strumpor med skaft. Våra Vogue ankelstrumpor är perfekta en sommardag i ett par sneakers, medan ett par footies är oumbärliga i ett par ballerinaskor när man helst inte vill att strumporna ska synas.

FRAKT

Gratis frakt vid köp över 499,-

LEVERANS

Leverans 1-3 dagar

TRUST PILOT

4.8/5 - Stjärnor

Vi är certifierade

Vi är certifierade

Garanti för din trygghet

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.