ClickCease
GRATIS FRAKT ÖVER 499-, | LEVERANS 1-3 DAGAR | Trust Pilot 4.8 UTAN 5

Topeco

Topeco bambu strumpor

Topeco ett familjedrivet företag vars historia började 1948. På den tiden bestod Topeco av sju maskiner, som kunde göra strumpor samt sju medarbetare för att betjäna dessa maskiner. Verksamheten huserade i en ganska liten byggnad de hyrde i den svenska staden Ulricehamn. Topecos namn kommer från företagets grundare Nils Tholén och Hilding Persson, där den sista delen i namnet står för ”company”. Sedan dess har Topeco utvecklats och i dag har de en fabrik som är nio gånger större än den gamla byggnaden. Mellan 1978 och 1988 investerade Topeco omkring 20 miljoner SEK i byggnader, maskiner och träning av personal. Det betydde också att omsättningen steg väsentligt och i dag är detta en väletablerad verksamhet med en mycket hållbar produktion.

Topeco säljer strumpor och footies av ytterst hög kvalitet till män och butiker som säljer herrkläder. Du kan bland annat köpa strumpor från Topeco på Copenhagenbamboo.se där du hittar olika färger och storlekar från 41-45 till 45-48. Under strumporna finner du Topecos logga samt storlek på strumpan. Strumporna från Topeco kan användas vid alla tillfällen och låter fötterna andas. Strumporna är temperaturreglerande och håller fötterna svala om sommaren och varma om vintern. Topecos strumpor är gjorda av cirka 75% bambu viskos, 23% polyester och 2% elastan, vilket tillsammans gör strumporna mycket mjuka och sköna att bära.

Topecos strumpor är OEKO Tex certifierade vilket är bra för både dig och för miljön. En OEKO Tex certifiering betyder att produkterna har testats för en lång rad miljö- och hälsofarliga kemikalier och ämnen. Det innebär att Topeco har fokus på hållbarhet när de producerar sina strumpor. Det gör att du med gott samvete kan gå runt i strumpor från Topeco, eftersom de är skonsamma för dina fötter och klimatet.

FRAKT

Gratis frakt vid köp över 499,-

LEVERANS

Leverans 1-3 dagar

TRUST PILOT

4.8/5 - Stjärnor

Vi är certifierade

Vi är certifierade

Garanti för din trygghet

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.