GRATIS FRAKT MED KOD FRIFRAGT09

MP

 • 5-pack svarta bambu strumpor

  MP
  SEK190
 • 5-pack grå bambu strumpor

  MP
  SEK190
 • Grå bambu strumpor

  MP
  SEK50
 • Svarta bambu strumpbyxor

  MP
  SEK126
 • 5-pack navy bambu strumpor

  MP
  SEK190
 • Navy bambu strumpor

  MP
  SEK50
 • Svarta bambu strumpor

  MP
  SEK50

MP Denmark – Strumpor och strumpbyxor

Företaget MP Denmark designar moderiktiga strumpor till mödrar och deras barn. MP’s historia börjar redan 1937 då Martin Pedersen påbörjar sin resa som textilfabrikant. Då bestod företaget av en enda stickmaskin. Med tiden utvecklades fabriken och Martin Pedersen byggde sin första riktiga fabrik i Tørring utanför Herning. Framgången kommer snabbt och företaget växer sig större och större. När Martin Pedersens son är tillräckligt gammal blir även han en del av verksamheten. Det blev också han som senare tog över rodret av MP.

MP’s bambu strumpor till kvinnor kan köpas hos Copenhagenbamboo.se. Här hittar du bambu strumpor i allt från rosa till marinblått. Storlekarna går från 35-39 till 39-41. MPs bambu strumpor skämmer bort dina fötter och låter dem andas fritt. Det är också MP’s mål att skapa en sund miljö för fötterna, vilket också hänger ihop med deras hållbara vision.

I mer än 70 år har MP varit producent av moderiktiga strumpor och strumpbyxor som har skapats med fokus på komfort, hälsa och miljö. Det betyder att strumporna från MP ger dig möjlighet att balansera jobb, fritid och träning i riktigt sköna strumpor. Om du lever ett aktivt liv är strumporna från MP som gjorda för dig. Strumporna är stickade på ett sätt som gör att dess fasthet styrker kvaliteten samtidigt som det finns flexibilitet vid både häl och tå.

MP’s strumpor är producerade på egen fabrik och även gjorda i OEKO Tex certifierat garn. Det innebär att garnet till strumporna har testats för mer än 300 olika hälso- och miljöskadliga kemikalier och ämnen. Strumporna är av så hög kvalitet att de faktiskt kan gå i arv från barn till barn, vilket ju är ännu mer hållbart. Därför kan du med gott samvete investera i strumpor från MP till både dig själv och ditt barn. Du får garanterat sunda och glada fötter med på köpet.

FRAKT

Gratis frakt vid köp över 399,-

LEVERANS

Leverans 1-3 dagar

TRUST PILOT

4.8/5 - Stjärnor

GRATIS BYTE

Byt dina varor gratis

Updating…
 • Du har inga produkter i varukorgen.