GRATIS FRAKT MED KOD FRIFRAGT09

Millers

 • 3-pack grå bambu strumpor

  Millers
  SEK75
 • 3-pack dark navy bambu strumpor

  Millers
  SEK75
 • 3-pack vita bambu strumpor

  Millers
  SEK75
 • 3-pack svarta bambu strumpor

  Millers
  SEK75

Bambu underkläder till bra priser från Millers

Millers Industry är en del av svenska Wiareds AB som ligger i Sveriges klädmekka Borås. Ett familjeägt företag, som sedan 1997 producerar kvalitetskläder under flera olika brands. Millers Industry är ett av de varumärkena, där de styr allt från design av kläderna till produktion. Eftersom de producerar på flera fabriker runt världen och för flera olika kedjor och brands, så kan de också hålla produktionskostnaderna helt nere. Därför har du nu möjlighet att köpa kvalitetskläder från Millers i riktigt bra material till förnuftiga priser. Vi förhandlar underkläder i form av kalsonger, trosor och strumpor från Millers. Allt är tillverkat i den mjukaste och skönaste bambu viskos du kan tänka dig.

Här hittar du ett brett utbud av bambu strumpor i klassiska färger från Millers, som passar till alla outfits i din garderob. Med dessa bambu strumpor från Millers får du inte bara strumpor i hög kvalitet som andas och har en fantastisk passform – du får dessutom strumpor som är hållbara och producerade med hänsyn till vår miljö. Bambu är nämligen ett naturmaterial som växer otroligt fort utan användning av varken kemikalier eller pesticider. Eftersom plantan inte heller behöver så mycket vatten så används det betydligt färre liter vatten i produktionen jämfört med framställning av vanliga bomullsstrumpor. Detta är bara några av fördelarna med bambu, vilket också bidrar till att materialet är mer miljövänligt och skonsamt för vår planet.

Hos oss hittar du också bambu maxi trosor och bambu hipster trosor till dam från Millers. De är, precis som strumporna, producerade i samma fantastiska bambu kvalitet. Eftersom materialet låter huden andas, är elastiskt och dessutom både antibakteriellt och temperaturreglerande, så är det inte svårt att förstå varför det är så perfekt till just underkläder. Bambu underkläder gör att du alltid känner dig bekväm – oavsett om du använder dem till vardag eller till träning. Se hela vårt sortiment av bambu underkläder från Millers här på vår shop.

FRAKT

Gratis frakt vid köp över 399,-

LEVERANS

Leverans 1-3 dagar

TRUST PILOT

4.8/5 - Stjärnor

GRATIS BYTE

Byt dina varor gratis

Updating…
 • Du har inga produkter i varukorgen.