ClickCease
GRATIS FRAKT ÖVER 499-, | LEVERANS 1-3 DAGAR | Trust Pilot 4.8 UTAN 5

JBS of Denmark

JBS of Denmark – när kvalitet är det enda som räknas

JBS är ett familjeägt danskt företag som grundades 1939 och som är kända för att skapa underkläder i hög kvalitet. JBS of Denmark är deras hittills mest visionära kollektion. Titeln ”Designed to relax” avspeglar kollektionens fokus på optimal komfort och hållbara kläder och JBS sätter ribban högt genom att tillverka plagg med bästa finish och använda sig av de bästa material.

Kollektionen består av en rad basic produkter såsom t-shirts, sweatpants, sweatshirts, sweatshorts och kalsonger i härlig bambukvalitet, som passar i allas garderober.

Kollektionen vänder sig till den kvalitetsmedvetna mannen och den är designad med optimal komfort i fokus, så du kan slappna av och tänka på annat.

Hållbar design från JBS of Denmark

JBS of Denmark har inspirerats av nordisk minimalism som bland annat kommer till uttryck i nordisk livsstil, design och arkitektur samt det danska konceptet ”hygge”, eller ”mys” på svenska.

Av den engelska tidsskriften The Telegraph definieras mys som ”frånvaron av allt som kan störa”. JBS of Denmark kollektionen försöker avspegla detta genom att ta bort allt det som kan störa eller irritera. Till exempel är märken fastsydda i plaggen för att undvika irriterande sömmar som kliar. Genom att använda en blandning av bambuviskos, ekologisk bomull och elastan har JBS utvecklat ett unikt material som gör tyget töjbart och ger det mjuka, antibakteriella och temperaturreglerande funktioner.

Den ekologiska bomullen är framställd av långa bomullsfibrer, vilket betyder att produkterna håller längre. Samtidigt är miljöpåverkan inte så stor eftersom tillverkningen kräver mindre vatten och kan göras utan användning av pesticider.

Når du köper kläder från JBS är du till och med garanterad modeplagg i härlig bambukvalitet som du kan slappna av i.

FRAKT

Gratis frakt vid köp över 499,-

LEVERANS

Leverans 1-3 dagar

TRUST PILOT

4.8/5 - Stjärnor

Vi är certifierade

Vi är certifierade

Garanti för din trygghet

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.