ClickCease
GRATIS FRAKT ÖVER 499-, | LEVERANS 1-3 DAGAR | Trust Pilot 4.8 UTAN 5

Frank Dandy

Frank Dandy boxershorts och mycket mer i extra hög kvalitet

Du känner kanske redan till Frank Dandys boxershorts som i dag har en fast plats i många mäns garderober. Vi tycker inte att du ska nöja dig med halvtaskig kvalitet, därför erbjuder vi fantastiska produkter i samarbete med Frank Dandy, där fokus ligger på dig och på kvaliteten. Du får bambustrumpor, bambukalsonger och T-shirts i bambu producerade med omtanke for miljön men helt utan att kompromissa med alla andra fördelar du kan förvänta dig.

De Frank Dandy boxershorts som du hittar här hos oss kommer att ge dig en helt ny upplevelse av vad bra komfort är. Det samma gäller våra bambustrumpor, som är av toppkvalitet och som ger dina fötter möjlighet att andas på varma sommardagar. Därför får du produkter och plagg du kan använda året runt.

Bambu är grunden för vårt samarbete

Klassiska Frank Dandy boxershorts kommer alltid i snygg design och det behöver du aldrig offra fast du vill ha boxershorts med hög komfort och hållbarhet i fokus. Vi erbjuder generellt en rad produkter tillsammans med Frank Dandy som har allt det du kan förvänta dig av de perfekta plaggen till din garderob.

Bambu har en rad egenskaper som är något utöver det vanliga. Du får t.ex. bambukalsonger som låter huden andas betydligt bättre än med vanliga underbyxor. Det betyder att du enkelt kan bli av med fukt och värme och istället känna dig bekväm hela dagen. Kolla in vårt utbud framtaget i samarbete med Frank Dandy, så får du det bästa av två världar.

FRAKT

Gratis frakt vid köp över 499,-

LEVERANS

Leverans 1-3 dagar

TRUST PILOT

4.8/5 - Stjärnor

Vi är certifierade

Vi är certifierade

Garanti för din trygghet

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.