ClickCease
GRATIS FRAKT ÖVER 499-, | LEVERANS 1-3 DAGAR | Trust Pilot 4.8 UTAN 5

Egtved

Egtved strumpor är din kvalitetsgaranti

Sedan 1931 har Egtved skapat herr strumpor till den stilmedvetna mannen som satsar på en klassisk stil. Egtved strumpor har en lång tradition av strumptillverkning till män i högsta kvalitet och har alltid satt ribban högt när det gäller val av material till sina bambu herrstrumpor.

Egtved strumpor står bakom en rad olika strumpkollektioner, och här hittar du de modeller som är framställda i bambu. Bambu har särskilda egenskaper och därför har Egtved valt att använda just bambu till en av deras strumpkollektioner för att kunna erbjuda bästa möjliga komfort. Bambu är nämligen både antibakteriellt, temperaturreglerande och kan dessutom transportera bort fukt.

Därför ska du välja Egtved strumpor i bambu

Egtveds mål är att ge alla möjlighet att få bambu strumpor man kan njuta av att bära en hel dag. Det betyder att passform, kvalitet och slitstyrka är tre nyckelord när det gäller utveckling av Egtveds knälånga strumpor. De vill alltid kunna erbjuda de bästa herr strumporna som finns. Därför använder de mycket tid och resurser på att testa både material och produktionstekniker.

Egtved strumpor har en otrolig hållbarhet och de håller tvätt efter tvätt. De förstärkta tårna och hälarna minskar risker för hål på strumporna väsentligt. Med denna höga kvalitet kan du utan tvekan köpa Egtved strumpor till din garderob.

FRAKT

Gratis frakt vid köp över 499,-

LEVERANS

Leverans 1-3 dagar

TRUST PILOT

4.8/5 - Stjärnor

Vi är certifierade

Vi är certifierade

Garanti för din trygghet

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.