GRATIS FRAKT ÖVER 399-, | LEVERANS 1-3 DAGAR | Trust Pilot 4.8 UTAN 5

Decoy

 • 3-pack bambu strumpor i svart

  Decoy
  SEK87
 • 5-pack svarta bambu strumpor

  Decoy
  SEK162
 • 9-pack bambu strumpor i svart

  Decoy
  SEK315
 • Svarta strumpbyxor i bambu

  Decoy
  SEK224
 • Randiga genomskinliga bambu strumpor

  Decoy
  SEK74
 • 3-pack svarta footies i bambu

  Decoy
  SEK87
 • 3-pack vita footies i bambu

  Decoy
  SEK87

Decoy – stilsäkra strumpor och strumpbyxor

Decoy är ett av de absolut ledande brands på den svenska marknaden vad gäller dam strumpor och strumpbyxor i hög kvalitet. Med skandinavisk design i åtanke levererar Decoy produkter, som varken kompromissar med design eller kvalitet.

Design som håller

Decoy designar strumpor och strumpbyxor till den modemedvetna kvinnan. De lägger nämligen stor vikt vid den eleganta och stilsäkra looken, vilket verkligen kommer till uttryck i deras sortiment. Här på sidan hittar du en lång rad styles i olika färger och storlekar, så det finns garanterat något som passar varje tillfälle. Om det så är till en dag på jobbet eller till en middag med vänner, så har Decoy strumporna eller strumpbyxorna till dig.

Många av deras plagg kan också kombineras med olika stilar, eftersom deras design är klassisk och allsidig. De förstår sig på att vara tidlösa i sitt val av stil, så looken kan inkorporeras i de flesta sammanhang. Samtidigt har Decoy ett finger på pulsen när det gäller nya trender. De designar nämligen fyra till sex expressleveranser med varor som matchar aktuella trender i modevärlden. Förutom detta har Decoy ett brett utbud av basplagg, som håller i åratal.

Produkter med lång livslängd

Ett av kännetecknen med just Decoy är deras stora passion för bra material. På denna sida hittar du deras fina utbud av snygga strumpor och strumpbyxor i bambuviskos, vilket gör att de känns sköna att bära. Därutöver finns det en rad andra fördelar med bambuviskos. En av dem är att bambuviskos har en antibakteriell effekt som bidrar till att avlägsna bakterier, vilket är bra för din hud. Dessutom medverkar det till att motverka dålig lukt och på så vis håller Decoys plagg att du känner dig fräsch längre. Bambumaterialet har också en temperaturreglerande egenskap så gör att din kropp svalkas ned eller värms upp efter behov. Utforska dessa goda kvaliteter och spännande designs från Decoy och låt dig inspireras.

FRAKT

Gratis frakt vid köp över 399,-

LEVERANS

Leverans 1-3 dagar

TRUST PILOT

4.8/5 - Stjärnor

GRATIS BYTE

Byt dina varor gratis

Updating…
 • Du har inga produkter i varukorgen.