ClickCease
GRATIS FRAKT ÖVER 499-, | LEVERANS 1-3 DAGAR | Trust Pilot 4.8 UTAN 5

CR7

Bambu underkläder från CR7 Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har byggt sin karriär som fotbollsstjärna på dedikation, målmedvetenhet, talang och engagemang. Och det har ju utan tvivel lyckats bra. De samma goda egenskaper kommer till uttryck när hans egna brand CR7 lanserades, bestående av underkläder i hög kvalitet. Alla produkter från CR7 är framställda med fokus på snygg struktur, allsidighet och förmåga att låta huden andas i plaggen. Oavsett om du svettas ute på fotbollsplanen eller slänger dig i soffan efter en lång dag på jobbet, så kan du göra det i kalsonger med stil och komfort.

Varumärket CR7 är ett resultat av ett otroligt vällyckat samarbete mellan New York designern Richard Chai och danska JBS Textile Group. Fantastiskt snygg design möter välkänd och respekterad produktion i hög kvalitet för att skapa produkter som attraherar män i alla åldrar med en modern, stilren och klassisk look. Kalsonger från CR7 har en fantastisk passform eftersom de är gjorda av mjuk och elastisk bambu som låter huden andas. Ett material som inte bara är perfekt till kläder, men som är alldeles genialt till just underkläder, vilket är det man bär närmast intill kroppen.

Bambufibrer är nämligen naturligt antibakteriella och svettabsorberande samt temperaturreglerande, vilket ger några kalsonger som är mycket sköna att ha på sig hela dagen. Med bambu kalsonger och bambu strumpor från CR7 får du fantastiska underkläder, som dessutom håller riktigt länge och som behåller sin form även efter många tvättar i maskinen. Se alla våra produkter i bambu från CR7 här.

FRAKT

Gratis frakt vid köp över 499,-

LEVERANS

Leverans 1-3 dagar

TRUST PILOT

4.8/5 - Stjärnor

Vi är certifierade

Vi är certifierade

Garanti för din trygghet

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.